Αυτά είναι τα δέκα πιο συνήθη μέρη για να χάσεις το κινητό σου.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το κινητό σου. Ειδικά στην εποχή μας που ένα κινητό αξίζει μία περιουσία, έχει σχεδόν αντικαταστήσει τον υπολογιστή και χωράει άπειρα προσωπικά δεδομένα του κατόχου του.

Η lookout mobile security έκανε μία έρευνα σχετικά με το ποια είναι τα πιο συνήθη μέρη για να χάσεις ή να χαλάσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Το GeorgeVlachos.com σας παρουσιάζει το top 10. Ξεκινάμε λοιπόν.

10. Τσάντα – Κι όμως πολλές είναι οι περιπτώσεις που νομίζεις ότι έχεις χάσει το κινητό σου (περισσότερο οι κυρίες) ενώ αυτό βρίσκεται μέσα στην τσάντα. Ποσοστό ανεύρεσης 100%.

09. Εστιατόριο – Εκεί το πράγμα αλλάζει. Αν χάσεις το κινητό σου σε κάποιο εστιατόριο το ποσοστό ανεύρεσης του φτάνει το 80%.

08. Οροφή Αυτοκινήτου – Πολλά κινητά έχουν κλαπεί ή καταστραφεί απο την πτώση επειδή ξεχάστηκαν πάνω σε οροφές αυτοκινήτων. Ποσοστό ανεύρεσης 75%.

07. Δοκιμαστήριο – Εκεί αν το ξεχάσεις καλύτερα κλάψ΄το. Ποσοστό ανεύρεσης 15%.

06. Ασφάλεια Αεροδρομίου – Εκεί που βάζεις στο πλαστικό καλαθάκι τα πράγματα σου να περάσουν απο τον έλεγχο του αεροδρομίου τι ξεχνάς; Μάντεψε. Ποσοστό ανεύρεσης 50% – 100% (σε προλαβαίνουν στο δρόμο για το αεροπλάνο).

05. Σχολείο – Αν και απαγορεύεται, μεταξύ μας πολλοί το παίρνουν στο σχολείο το κινητό τους. Αν το χάσουν όμως στον συγκεκριμένο χώρο το βρίσκουν το 15% – 75% των περιπτώσεων.

04. Λεωφορεία & Μετρό – Μήν το σκέφτεσαι. Δέν πρόκειται να το βρείς με τίποτα. Ποσοστό ανέυρεσης 0% – 2%.

03. Αεροπλάνο – Αν το βρείς απο την ασφάλεια και το χάσεις μέσα στο αεροπλάνο πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης. Ποσοστό ανεύρεσης 0% – 15%.

02. Taxi – Έχει τύχει σε πολλούς. Μακρια απο εμάς. Ποσοστό ανεύρεσης 0% – 50%.

01. Πισίνα – Καλά βλέπεις. Πισίνα. Αμέτρητα κινητά χάλασαν επειδή βιάστηκες να βουτήξεις με το κινητό στο μαγιό. Ας πρόσεχες. Ποσοστό… Ασ΄το καλύτερα.

Αυτό ήταν. Έχετε τα μάτια σας 14 λοιπόν στο κινητό σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: